Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

(groot) ouder/kind workshop

november 11, 2017 @ 10:00 am - 12:30 pm

Quality tijd voor elkaar.

In deze workshop kan het kind een boltaartje versieren en (groot)ouder maakt een 20 cm taartje.

De taart kan evt ook nog gestapeld worden.

 

Voor iedereen die het leuk vind om een keer een taart te bekleden en te versieren met fondant!

Eigen Groep: Deze workshop is ook geschikt voor groepen vanaf 5 tot maximaal 8 personen, wilt u met uw groep een datum reserveren neem dan contact op door een email te sturen naar info@juffrouwtaart.nl

Wat gaan we doen:Een ronde basis taart staat voor u klaar. Deze gaan we doorsnijden in 2 lagen en vullen met Gele room en Aardbeienvulling. Vervolgens kleuren we marsepein of fondant in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past. U leert hoe u marsepein mooi plooivrij rond de taart kunt krijgen. Hierna gaan we de taart decoreren met behulp van de vele uitstekers en silicone molds die bij ons aanwezig zijn. Een lekker vrolijk taartje dus!

Waar: Alle workshops worden gehouden in onze mooie winkel aan de schans 31 in Winsum. Kijk eens op onzefacebook pagina om een indruk te krijgen van onze workshops!

Wanneer:Wij werken volgens een vast Workshop Rooster. U kunt zich inschrijven via de linkop de workshopagenda, kies de datum van uw voorkeur uit de lijst.

Prijs: De prijs van deze workshop is€49.50,-per ouder/kind

Wat is inbegrepen:Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis. U kunt de taart ook max 3 maanden invriezen zodat u deze op een later tijdstip kunt gebruiken.

 

Hoelang duurt de Workshop:Voor deze workshop is er *2 1/2 uurtijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken, maak het uzelf niet te moeilijk door een ingewikkeld onderwerp te kiezen waar veel tijd voor nodig is. Twijfel je hierover informeer dan naar de mogelijkheden door een email te sturen naarinfo@juffrouwtaart.nl

10% korting: Na de workshop krijgt u de gelegenheid om aankopen te doen in de winkel. Deze avond ontvangt u 10% korting op uw aankopen. 

Please follow and like us:

Gegevens

Datum:
november 11, 2017
Tijd:
10:00 am - 12:30 pm