Gastenboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*


7 Reacties

 1. Beste Yvonne,

  De taart zag er geweldig uit en heeft heerlijk gesmaakt. Voor de kinderen was het aansnijden de hoogtepunt van de dag. Nogmaals bedankt hiervoor.

  Hartelijke groet,

  Olga Mikesova

 2. De Woezel & Pip taart voor de 3de verjaardag van onze dochter zag er fantastisch uit! Iedereen vond het een prachtige taart waarvan het zonde was om het aan te snijden. Hij smaakte ook nog eens heerlijk. šŸ™‚

 3. Wat hebben we een leuk kinderfeestje gehad! Alles goed geregeld. En juffrouw taart was goed voorbereid en hulpvaardig. Niets was te gek. Drinken en pepernoten erbij! Hele leuke sfeer. Echt leuk!

 4. Noor wilde voor haar verjaardag een 2 laags Frozen taart… Juffrouw Taart heeft haar (en stiekem mijn) droom uit laten komen! Een prachtige taart, die ook nog eens fantastisch smaakte!
  Zeker een aanrader!

 5. Een prachtige en vooral heerlijke bruidstaart van Juffrouw Taart ontvangen. Op een foto een mooi voorbeeld gezien en in overleg op ons verzoek wat aanpassingen aangebracht en toen we de taart ontvingen was hij nog mooier dan verwacht! Zoiets maakt je trouwdag nog een beetje mooier en zeker onvergetelijk!

 6. Hoi Yvonne,

  Ik wou je bij deze enorm bedanken voor de schitterende bruidstaart! Wat was is ie prachtig! Precies zo geworden als besproken. En lekker natuurlijk šŸ˜‰ Als ik de professionele foto’s binnen heb van de taart stuur ik ze naar je door als je dat leuk vindt!

  Nogmaals heel erg bedankt.

  Groetjes,

  Lizanne en Klaas

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*