Juffrouw Taart

Juffrouw Taart

Toen ik klein was vond ik bakken altijd al erg leuk.

Als ik bij mijn opa en oma was, stond de oven altijd aan.

Voor mij was de keuze dan ook erg makkelijk om na de mavo de bakkerij opleiding te gaan volgen.

Mijn leraar vond dat ik prima met koekjes kon beginnen,

maar voor mij waren de bruidstaarten veel interessanter

Na vele stages en een aantal jaren in de banketbakkerij te werken, ben ik er mee opgehouden.

Bakken deed ik nog wel maar meer als hobby.

Toen onze dochter 1 werd was de bedoeling om een leuke taart voor haar te maken.

Ik kwam terecht op de leukste taarten forum…

Toen ging er een wereld voor me open.

Eerst ging ik voor de hele familie bakken…

Al gauw hoorde ik : Daar komt juffrouw taart ook weer aan…

Later ook voor kennissen en via via werd de klantenkring groter.

In het najaar van 2008 ben ik begonnen met workshops geven.

Augustus 2009 heb ik de stoute schoenen aangedaan,

en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen…

December 2009 ben ik geslaagd voor mijn PME sugarflower.

In Januari 2010 ben ik geslaagd voor mijn  PME sugarpaste.

Ook de PME royal icing heb ik gevolgd.

Ik hoop dat ik mijn ervaringen over kan brengen op anderen.

En hoop dat ik iedereen net zo enthousiast kan krijgen.

Yvonne