Workshopvoorwaarden

Workshopvoorwaarden

Basis workshop:

Kosten € 39,50 u kunt ook een datum reserveren.

Inschrijven:

Voor onze workshops en cursussen kunt u een keuze maken uit de workshopagenda. Je meldt je aan via de site, schrijft je in en maakt een keuze uit het aanbod.

Binnen een dag ontvang je via de mail een bevestiging en faktuur. Hierna is het de bedoeling dat je de workshop of cursus binnen 7 dagen betaald aan ons om je plek te reserveren. Na ontvangst van de betaling staat je inschrijving vast (zie ook “betaling” en “annulering”)

Workshop of cursus al vol?

Je ziet in de webwinkel meteen of een bepaalde workshop of cursus vol zit. Als er plaats is, kun je inschrijven, als hij vol is, staat dat er in rode letters achter. Je kunt je op dat moment niet inschrijven en dient dan de workshop of cursus weer te verwijderen uit je “winkelwagen”. Wil je op de wachtlijst voor betreffende workshop of cursus, stuur dan een mail met jouw naam, de workshop/cursus met datum waar het om gaat naar info@juffrouwtaart.nl.
Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst; mocht er een plekje vrijkomen, wordt deze direct vrijgegeven op de site. Hiervan ontvang je direct een bericht en kun jij je via de site inschrijven.

Wees dan snel want vol= vol! Is de cursus nadat je een bericht hebt ontvangen voldan is iemand je voor geweest. Reageren per e-mail is niet mogelijk. Indien je niets van ons verneemt, zijn er ook geen plaatsen vrijgekomen. Wanneer de datum verstreken is, word je niet automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe data. Houdt dus zelf ook altijd de site in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data!

Kadobon:

Geef eens een kadobon voor een workshop of cursus kado! In onze webwinkel kun je kadobonnen vinden van diverse bedragen. Je bestelt de bon via de shop (je moet je wel registreren), je krijgt hier een bevestiging van via de mail.

Na ontvangst van je betaling, sturen wij je de kadobon per post toe.

Degene die van jou de bon ontvangt kan de bon na inschrijving weer bij ons inleveren. Het bedrag van de kadobon wordt verrekend met het cursus/workshop bedrag.

Ingeschreven en dan?

Je ontvang van ons circa één dag voor aanvang van de cursus een email met daarin details omtrent je workshop of cursus. Daarin staat nogmaals ons adres, wat je kunt verwachten en wat je eventueel zelf dient mee te nemen naar de les.
Locatie en grootte van de groep:

De workshops en cursussen worden gegeven in onze workshop ruimte in Winsum, voor een routebeschrijving zie hieronder. De grootte van een groep is minimaal 5 max. 10 personen. Zijn er minder dan 5 opgaves dan ontvangt u een tegoedbon voor een andere workshop
De Schans 31 weergeven op een grotere kaart
Vriendinnendag,teamuitje, vrijgezellenfeestje:

Heb je zelf een groep waarmee je gezellig een dagje of avondje wilt komen? Dat kan bij Juffrouwtaart.nl met een groep v.a. 5 personen max 8.

De kosten hiervoor zijn gelijk aan een basis workshop. 

Kom dus gezellig met je eigen groep bij ons taart maken.

Door onze volle agenda is het aan te raden om ver van tevoren te reserveren. Zo is de kans groot dat wij nog plaats hebben. Over het algemeen hebben wij vooral plaats doordeweek/avond. De weekenden zitten meestal al een half jaar van tevoren volgeboekt. Informeer naar mogelijkheden via info@juffrouwtaart.nl

Teamuitje op locatie:

Het is mogelijk om een teamuitje te organiseren bij jullie in het bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden via info@juffrouwtaart.nl

Workshopvoorwaarden:

Na de betaling van de cursus of workshop gelden de volgende richtlijnen:

  • Als je 4 weken vóór de workshopdatum annuleert, dan wordt het gehele workshop bedrag aan je terugbetaald.
  • Annuleer je de workshop tussen 3 en 4 weken voor aanvang, dan wordt het workshop bedrag voor 70% terugbetaald.
  • Annuleer je de workshop tussen 2 en 3 weken voor aanvang, dan wordt het workshop bedrag voor 50% aan je terugbetaald.
  • Annuleer je de workshop tussen 0 en 14 dagen voor aanvang, dan vervalt het recht op teruggave van het bedrag.
  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je natuurlijk zelf op zoek gaan naar een plaatsvervanger.
  • Juffrouw taart behoudt zich het recht de (gast)workshop te annuleren i.v.m. ziekte of overmacht, de betaalde kosten worden dan aan u teruggestort of er word een nieuwe (gast)workshop gepland.  Je kunt altijd nog even informeren of ik zelf nog iemand weet, want soms staan er op mijn wachtlijst nog mensen die heel graag jouw plekje zouden willen overnemen.
  • De workshops gaan door als er minimaal 3 plekken gevuld zijn.

Als het minimum aantal van 3 deelnemers per workshop niet bereikt wordt, dan is het mogelijk dat de workshop geen doorgang vindt.