Algemene voorwaarden taarten

 

Betaling:
De taarten dienen 7 dagen voor aflevertijd betaald te zijn, zijn de taart(en) niet betaald, dan behoudt ik het recht om de taart(en) te annuleren.

Bezorgen:

Alleen bruidstaarten worden bezorgt, u kunt wel aangeven op wat voor tijdstip het u goed uitkomt om de taart op te halen.

Zelf je taart schetsen:

Natuurlijk kan je ook zelf je taart schetsen. 

Bestellen:

De kosten verschillen per bestelling omdat ook elke taart helemaal naar uw wens wordt gemaakt.

Uw wensen:

Aangezien er in mijn taarten minimaal 6 uur werk zit, kan ik maar een beperkt aantal opdrachten aannemen. Bestellingen kunnen dus eigenlijk niet vroeg genoeg geplaatst worden. U kunt het contactformulier hiernaast gebruiken.

Ophalen Taarten:

De taarten kunt u afhalen in Winsum.

U heeft een tijd van ophalen ingevuld op het formulier.

Mocht u meer dan 10 minuten verhinderd zijn, wilt u dit aub telefonisch doorgeven.

De Schans 31

9951 VJ Winsum

Via de oprit komt u bij Juffrouw Taart.

Vervoeren van taarten:

De taart of cupcakes vervoert u op een rechte platte ondergrond. De veiligste plek is op de bodem van de auto, liefst de kofferbak. Schuiven is veel minder erg dan lichtjes schuin staan! Wij zijn niet aansprakelijk voor wat er tijdens het vervoeren gebeurd met uw taart.

Is het buiten boven de 20 graden? Neem dan zeker een koeltas en/of kratje met koelpakkingen mee. Waarom?In de auto is het makkelijk minimaal 10 graden warmer dan buiten! Vullingen zijn gevoelig voor temperatuur schommelingen! Bekleding en 3D items zijn erg gevoelig voor temperatuurverschillen, wat de decoraties kan aantasten. Zorg dat de bestelling te allen tijde uit de zon gehouden wordt. In de kofferbak kunt u het scherm/ de klep erboven dicht doen

Overmacht:
In geval van onmogelijkheid tot levering door toedoen van derden of in geval van overmacht, kan Juffrouw Taart niet aansprakelijk gesteld worden.
In geval van ziekte of overmacht zal Juffrouw Taart er alles aan doen een geschikte oplossing te zoeken

Betaling:

Na betaling bent u verzekerd van uw taart, begint de productie

en wordt de datum voor u gereserveerd.

De taart(en) dienen 7 dagen voor aflevertijd betaald te zijn, zijn de taart(en) niet betaald, dan behoudt ik het recht om de taart(en) te annuleren.

Bij annulering
Verjaardagstaarten – bedrijfstaarten – geboortetaarten – feesttaarten – cupcakes
Het reeds betaalde bedrag wordt omgezet naar een tegoedbon*, waarvan binnen 12 maanden gebruik moet worden gemaakt. Daarna vervalt de geldigheid van uw tegoedbon. Eventueel betaalde bezorgkosten bent u helaas kwijt omdat wij onze betalingplicht hebben met de bezorger. De tegoed bon mag u ook cadeau geven.

Bruidstaarten – wedding cupcakes
Voor alle bruidstaarten geld dat u de aanbetaling van 50% offerte,
(welke u binnen 7 dagen na boeking moet hebben voldaan) altijd volledig kwijt bent.
Uw trouwdatum is immers bij ons geboekt, waardoor we andere bruidsparen hebben moeten teleurstellen,  u heeft een proef / ontwerp afspraak gekregen en daarmee hebben wij voor u kosten gemaakt.

Annuleert u uw bruidsgebak binnen de laatste 3 weken voor uw trouwdatum nadat u uw volledige betaling heeft voldaan dan ontvangt u een tegoedbon van 50 % van het totaal overeen gekomen bedrag.
Deze tegoed bon heeft een geldigheid van 12 maanden. Daarna vervalt het tegoed.
U kunt u tegoedbon besteden aan een ander type taart, of cadeau geven aan iemand.

*annuleert u een taart 7 dagen voor afleverdatum, dan heeft u geen recht op een tegoedbon