Skip to content

 

Algemene voorwaarden:

 

Bestellingen webshop:

Retourneren

Wat jammer dat je je pakket of een artikel wilt retourneren. Wellicht had je andere verwachtingen, is het de verkeerde maat, voldoet het product niet aan je verwachtingen, of zie je gewoon van je aankoop af en dan mag je het binnen 14 dagen herroepen door het artikel/pakket aan ons te retourneren.

Voldoet het product niet aan je verwachtingen, dan mag je het binnen 14 dagen herroepen door het retourformulier te downloaden, volledig ingevuld mee te zenden met je retour. Je kan ook eerst kenbaar maken dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht door ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) daarvan op de hoogte te stellen. Hiervoor kan je het modelformulier voor herroeping  gebruiken, maar bent hiertoe niet verplicht. Je dient de goederen onverwijld, doch in elk geval niet later dan 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Retourneren aan Juffrouw taart
juffrouwtaart.nl accepteert retourzendingen, mits deze binnen 14 dagen bij ons retour komen. Deze (herroepings)termijn gaat in op de dag na ontvangst. Binnen die termijn kan een artikel, zonder opgaaf van redenen, geretourneerd worden. Hieraan zijn de volgende voorwaarden gekoppeld:

  • Wij verwachten dat er zorgvuldig met het product en de verpakking wordt omgegaan
  • Het product dient met alle geleverde toebehorenen – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden
  • Heb je het artikel meer geprobeerd/gebruikt dan redelijkerwijze nodig is om het product te beoordelen, dan heeft juffrouwtaart.nl het recht om waardevermindering op het product in rekening te brengen
  • Bij voorkeur wordt het volledig ingevulde retourformuliermeegezonden met je retour of een andere mededeling waaruit de wens tot herroeping blijkt, op die manier kunnen wij je order zo snel als mogelijk verwerken.

Terugbetalen aankoopbedrag
Wij zullen het volledige aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de herroeping hebben ontvangen aan je retourneren. Wij mogen wachten met terugbetalen, totdat wij de producten terug hebben ontvangen of totdat u aantoont de producten te hebben terug gezonden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Je kunt er namelijk ook voor kiezen een tegoedbon te ontvangen. De tegoedbon sturen wij per e-mail binnen een week en kun je besteden bij je volgende bestelling.

Onvoldoende gefrankeerd
juffrouwtaart.nl accepteert retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Als dit het geval is zullen de kosten achteraf in rekening worden gebracht. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico van retourzending. De oorspronkelijk gemaakte bezorgkosten worden alleen gecrediteerd, wanneer de volledige order binnen 14 dagen herroepen wordt. Wanneer een deel van een order geretourneerd wordt, crediteren wij de bezorgkosten niet.

 

Betaling:

U heeft een bestelling geplaatst via ons formulier,

u ontvangt van ons zsm een factuur,

mocht de betaling na 7 dagen niet op onze rekening staan,

dan behoudt ik me het recht om uw taart te annuleren.

Na betaling bent u verzekerd van uw taart, begint de productie

en wordt de datum voor u gereserveerd.

Bezorgen taarten:

Alleen bruidstaarten worden bezorgt, u kunt wel aangeven op wat voor tijdstip het u goed uitkomt om de taart op te halen.

Afhalen taarten:

De taarten kunt u afhalen in Winsum.

U heeft een tijd van ophalen ingevuld op het formulier.

Mocht u meer dan 10 minuten verhinderd zijn, wilt u dit aub telefonisch doorgeven, u heeft anders de kans dat ik een bruidstaart en bezorgen ben.

Overmacht:

In geval van onmogelijkheid tot levering door toedoen van derden

of in geval van overmacht,

kan Juffrouw Taart niet aansprakelijk gesteld worden.
In geval van ziekte of overmacht zal Juffrouw Taart

er alles aan doen een geschikte oplossing te zoeken

Vervoer:

De taart of cupcakes vervoert u op een rechte platte ondergrond.

De veiligste plek is op de bodem van de auto, liefst de kofferbak. Schuiven is veel minder erg dan lichtjes schuin staan!

Wij zijn niet aansprakelijk voor wat er tijdens

het vervoeren gebeurd met uw taart.

Is het buiten boven de 20 graden? Neem dan zeker een koeltas en/of kratje met koelpakkingen mee.

Waarom?In de auto is het makkelijk minimaal 10 graden warmer dan buiten! Vullingen zijn gevoelig voor temperatuur schommelingen! Bekleding en 3D items zijn erg gevoelig voor temperatuurverschillen,

wat de decoraties kan aantasten.

Zorg dat de bestelling te allen tijde uit de zon gehouden wordt.

In de kofferbak kunt u het scherm/ de klep erboven dicht doen

Bij annulering:

Verjaardagstaarten – bedrijfstaarten – geboortetaarten – feesttaarten – cupcakes
Het reeds betaalde bedrag wordt omgezet naar een tegoedbon*,

waarvan binnen 12 maanden gebruik moet worden gemaakt.

Annuleren

Annuleren van uw verjaardagstaarten kan tot 2 weken voor de afgesproken leverdatum. De producten en ingrediënten zijn voor u ingekocht, en we  hebben andere klanten moeten teleurstellen omdat uw taart al is gereserveerd.

Na betaling van het bedrag is je bestelling vast gezet.

Binnen 0-7 dagen vóór de leverdatum                       Geen restitutie meer mogelijk

Binnen 8-14 dagen vóór de leverdatum                     50% restitutie van de totale kosten


Daarna vervalt de geldigheid van uw tegoedbon. 

Eventueel betaalde bezorgkosten bent u helaas kwijt omdat wij onze betalingsplicht hebben met de bezorger.

De tegoed bon mag u ook cadeau geven.

Bruidstaarten – wedding cupcakes
Voor alle bruidstaarten geldt dat u de aanbetaling van 50% offerte,
(welke u binnen 7 dagen na boeking moet hebben voldaan)

altijd volledig kwijt bent.

Uw trouwdatum is immers bij ons geboekt, waardoor we andere bruidsparen hebben moeten teleurstellen,  u heeft een proef / ontwerp afspraak gekregen en daarmee hebben wij voor u kosten gemaakt.

Annuleert u uw bruidsgebak binnen de laatste 3 weken voor uw trouwdatum nadat u uw volledige betaling heeft voldaan dan ontvangt u een tegoedbon van 50 % van het totaal overeen gekomen bedrag.
Deze tegoed bon heeft een geldigheid van 12 maanden.

Daarna vervalt het tegoed.

Mocht u trouwdatum wijzigen, dan kan het voorkomen dat wij inmiddels onze prijzen hebben verhoogt, en er een nieuwe offerte word gemaakt.

U kunt u tegoedbon besteden aan een ander type taart,

of cadeau geven aan iemand.

*annuleert u een taart 7 dagen voor afleverdatum,

dan heeft u geen recht op een tegoedbon

 

Via de oprit komt u in ons atelier.