Skip to content

cakepizza workshop

 

cakepizza

 

Voor wie:

Samen met je vriendinnen, collega’s of gewoon alleen.

Eigen Groep: Deze workshop is ook geschikt voor groepen vanaf 5 tot maximaal 8 personen, wilt u met uw groep een datum reserveren neem dan contact op door een email te sturen naar info@juffrouwtaart.nl

Wat gaan we doen: een Cakepizza staat voor jullie klaar, we gaan enchanted creme maken, die gaan we kleuren in jouw uitgekozen kleurtjes. Je leert hoe je verschillende spuitmondjes kan gebruiken. We gaan de cakepizza vullen, en mooi opspuiten.

Ook leer je hoe je een mooie regenboog swirl moet maken. 

Waar: Alle workshops worden gehouden in onze mooie winkel aan de schans 31 in Winsum. Kijk eens op onze facebook pagina om een indruk te krijgen van onze workshops!

Wanneer: 19 okt 19:00-21:30

Prijs: De prijs van deze workshop is  € 35,- p.p

Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte cakepizza in een taartdoos mee naar huis. U kunt de taart ook max 3 maanden invriezen zodat u deze op een later tijdstip kunt gebruiken.

Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er *2 1/2 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken, maak het uzelf niet te moeilijk door een ingewikkeld onderwerp te kiezen waar veel tijd voor nodig is. Twijfel je hierover informeer dan naar de mogelijkheden door een email te sturen naar info@juffrouwtaart.nl

 

Ervaring: Niet nodig

Bewaren: Tot 4 dagen in de koeling, of 3 maanden in de vriezer

cakepizza
Ja
Nee
Visual Verification Image

* Required