Skip to content
cakepizza

Cake pizza workshop

Ervaring: Voor deze workshop heb je helemaal geen ervaring nodig, we nemen alles stap voor stap met je door.

Eigen Groep: Deze workshop is ook geschikt voor groepen vanaf 5 tot maximaal 8 personen, wilt u met uw groep een datum reserveren neem dan contact op door een email te sturen naar info@juffrouwtaart.nl

Wat gaan we doen: de #cakepizza punten liggen voor jullie klaar. We maken een enchanted creme, en met behulp van verschillende spuitmondjes maak je een super leuke #cakepizza.

Kleuren naar keuze, sprinkles, chocolade mini reep mag je maken.

Waar: Alle workshops worden gehouden in onze mooie winkel aan de schans 31 in Winsum. Kijk eens op onze facebook pagina om een indruk te krijgen van onze workshops!

Wanneer:22 jan 19:00-21:00

Prijs: De prijs van deze workshop is € 39.50,- p.p.

Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis. U kunt de taart ook max 3 maanden invriezen zodat u deze op een later tijdstip kunt gebruiken.

Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er *2 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken, maak het uzelf niet te moeilijk door een ingewikkeld onderwerp te kiezen waar veel tijd voor nodig is. Twijfel je hierover informeer dan naar de mogelijkheden door een email te sturen naar info@juffrouwtaart.nl

Bewaren : 4 dagen in de koeling of 3 maanden in de vriezer

There is no form selected or the form was deleted.