Kniepertjes
VOORBEREIDING
Eerst de eieren in een kom, dan de suiker, daarna de gesmolten boter en ten slotte de bloem. Goed kneden en laten koelen.
Liefst 1 dag in de koeling.
Maak balletjes van ongeveer 8 gram.
Bak ze af in een wafelijzer.
Leg ze van elkaar om af te koelen.
Stapel ze op en bewaar ze in een zip zakje
Ingrediënten:
- Ongezouten boter: 300 gram
- Suiker: 750 gram
- Eieren: 6
- Bloem: 1000 gram
- Vanille suiker 2 zakjes
Ingrediënten:
- Ongezouten boter: 150 gram
- Suiker: 375 gram
- Eieren: 3
- Bloem: 500 gram
- Vanille suiker 1 zakjes
Ingrediënten:
- Ongezouten boter: 50 gram
- Suiker: 125 gram
- Eieren: 1
- Bloem: 167 gram
- Vanille suiker 1/2 zakje