Skip to content

Rudolph taart workshop

23 december

 
Voor wie:

Voor iedereen die het leuk vind om een keer een taart te bekleden en te versieren met fondant!

Eigen Groep: Deze workshop is ook geschikt voor groepen vanaf 5 tot maximaal 8 personen, wilt u met uw groep een datum reserveren neem dan contact op door een email te sturen naar info@juffrouwtaart.nl

Wat gaan we doen:Een ronde basis taart staat voor u klaar. We kleuren de fondant in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past. U leert hoe u fondant mooi plooivrij rond de taart kunt krijgen. We gaan airbrushen op de taart, en een Rudolph boetseren.

Ervaring niet nodig.

Waar: Alle workshops worden gehouden in onze mooie winkel aan de schans 31 in Winsum. Kijk eens op onze facebook pagina om een indruk te krijgen van onze workshops!

Wanneer:Wij werken volgens een vast Workshop Rooster. U kunt zich inschrijven via de link op de workshopagenda, kies de datum van uw voorkeur uit de lijst.

Prijs: De prijs van deze workshop is €39.50,-p.p.

Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis. U kunt de taart ook max 3 maanden invriezen zodat u deze op een later tijdstip kunt gebruiken.

Hoelang duurt de Workshop:Voor deze workshop is er *2 1/2 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken, maak het uzelf niet te moeilijk door een ingewikkeld onderwerp te kiezen waar veel tijd voor nodig is

Aanmelden:

There is no form selected or the form was deleted.
25594035_1278650978905438_7015561525760957219_n

× Hoe kan ik je helpen?