Skip to content

Workshop strak afsmeren / bekleden

Lukt het je net niet met strak afsmeren, of komen er altijd wel ergens plooien in je taart. Dan is dit een perfecte workshop voor jou.

Wat gaan we doen: Tijdens deze workshop gaan we een taart vullen, en vervolgens gaan we de taart afsmeren met Ganache, het recept krijg je ook mee. Tijdens het koelen van de taarten kan je nog wat decoraties maken. Je mag de taarten ook met een glansje maken. Of wil je een keer zo’n leuke ruitjes patroon in je taart?

De nadruk op deze workshop ligt echt op het super strak afsmeren en plooivrij je fondant erover maken.

Waar: Alle workshops worden gehouden in onze mooie winkel aan de schans 31 in Winsum. Kijk eens op onze facebook pagina om een indruk te krijgen van onze workshops!

Wanneer:11 nov 13:30-16:00

Prijs: De prijs van deze workshop is €57.50

Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis. U kunt de taart ook max 3 maanden invriezen zodat u deze op een later tijdstip kunt gebruiken.

Incl smoothers voor thuis

Hoe lang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er *2 1/2 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken, maak het uzelf niet te moeilijk door een ingewikkeld onderwerp te kiezen waar veel tijd voor nodig is. Twijfel je hierover informeer dan naar de mogelijkheden door een email te sturen naar info@juffrouwtaart.nl

Aanmelden:

There is no form selected or the form was deleted.
20200704_113606

× Hoe kan ik je helpen?