Rol een stuk groene
Fondant uit met een rolling pin.
Om plakken tegen te gaan kan je je bal marsepein het beste even insmeren met een beetje
Rol een deel bruine marsepein uit, en druk hierin de fmm
impression mat
met de boomnerf, druk deze zacht in de marsepein.
Bedek het bovenste gedeelte van de taart met blauwe fondant.
En plak deze tegen de taart.
Vet de reindeer mold licht in met crisco of petal base.
Druk een klein bolletje bruine fondant in de mold.
Je kan de mold nog even in de vriezer leggen.
Het overige fondant kan je even wegsnijden
met een paletmes of je knife tool.
Nooit met een mes in je mold snijden,
Bekleedt je middelste taart met witte fondant
Voor de onderste taart:
Rol een stuk witte fondant uit en snij het uit met de wheeler tool
met een wavy effect.
Rol een stukje witte fondant uit, en leg deze op de taart.
Je kan eventueel met royal icing nog wat stipjes her en der zetten, zodat je ook sneeuwvlokjes hebt.
Maak een leuk vestje voor de kerstman
Maak aan de einden een wit kraagje, prik even met een naaldje in het witte marsepein, zo krijg je een heel leuk pluche effect.
Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken.
Maak een kegel van groene fondant.
Knip hier puntjes in.
Om en om .
En je hebt een leuke kerstboom.
Schilder je rendieren met:
Rainbow dust kleurpoeders
Icm met alcohol